Lid worden van de NVFG

Als gepassioneerd geriatriefysiotherapeut wil je natuurlijk aangesloten zijn bij de vereniging die opkomt voor jou belangen: De Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie (NVFG). Maak je keuze uit een van de onderstaande type lidmaatschappen:

1) Je bent student geriatriefysiotherapie: kies het aspirant lidmaatschap
2) Je bent werkzaam als geriatriefysiotherapeut: kies het NVFG geregistreerd lidmaatschap
3) Je bent geïnteresseerd in ons vakgebied: kies het buitengewoon lidmaatschap
4) Je bent bachelor student fysiotherapeut: kies het NVFG lidmaatschap voor studenten fysiotherapie

Een lidmaatschap van de NVFG gaat altijd in combinatie met een lidmaatschap van het KNGF. Je leest hieronder uit welke KNGF-lidmaatschappen je kunt kiezen.

Zodra je een keuze voor een lidmaatschap hebt gemaakt, start het aanmeldproces. Doorloop dit proces helemaal door ook de daadwerkelijke bestelling van het lidmaatschap af te ronden. Je bent lid op het moment dat je een ontvangstbevestiging in je mail hebt ontvangen.

Laten we krachten bundelen

Om lid te kunnen worden van de NVFG moet je ook lid worden van het KNGF. Het KNGF is er voor alle fysiotherapeuten. Voor het collectief en het individu. Dat kunnen we alleen succesvol doen dankzij en samen met onze 18.000 leden en de 13 beroepsinhoudelijke verenigingen. Voor alle lidmaatschappen geldt: 1) Je belangen worden behartigd en je positie versterkt richting zorgverzekeraars en de politiek 2) Positionering van jouw vak fysiotherapie bij consumenten en stakeholders zoals verwijzers 3) Gratis toegang tot het KNGF Kennisplatform 4) Tien keer per jaar gratis het vakblad FysioPraxis op de mat.

Al ingeschreven in het KRF NL deelregister Geriatiefysiotherapeut?

Ben je al ingeschreven in het KRF NL deelregister Geriatriefysiotherapeut? Zo niet dan kun je je via onderstaande link aanmelden hiervoor.

Wil je lid worden van de NVFG? Wordt dan direct lid door op onderstaande link te klikken. 

test