Congres Fysiotherapie bij ouderen

Datum:22 november 2019
Tijd:09:00 - 17:00
Organisator: Mark Two Academy i.s.m. NVFG
Type: Scholing
Accreditatie: Accreditatiepunten (5) aangevraagd voor registers Algemeen en Geriatrie en SKF
Locatie:
Postillion Bunnik
Nederland vergrijst, dat weten we inmiddels allemaal. Daarom wordt het steeds belangrijker dat we binnen onze praktijken zijn ingespeeld op de oudere patiënt.

Met korting naar congres als NVFG-lid!

 

Fysiotherapie kan een belangrijke bijdrage leveren aan het onderhouden en verbeteren van de mobiliteit van ouderen waardoor de kwaliteit van leven stabiel blijft of zelfs verbetert. Maar dat vergt wel de nodige kennis en expertise.

Daarom organiseert de NVFG in samenwerking met Mark Two Academy op vrijdag 22 november 2019 een nascholing die geheel in het teken staat van fysiotherapie bij ouderen.

Op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten leggen we uit hoe u de oudere patiënt kunt behandelen en reactiveren, bijvoorbeeld na een CVA of een gewrichtsvervangde operatie. Ook de behandeling van chronische pijn (een veel voorkomend probleem bij ouderen) komt aan bod en we laten zien hoe u boksen kunt inzetten bij patiënten met parkinson. Kortom; een gevarieerd programma voor de fysiotherapeut die (nog) deskundiger wil worden binnen het geriatrie domein.

Leden van de NVFG ontvangen 10% korting.

Trefwoorden: