Vakinhoudelijk voorprogramma en Algemene Ledenvergadering

Datum:26 juni 2019
Tijd:17:00 - 21:30
Organisator: NVFG
Type: Ledenbijeenkomst
Locatie:
KNGF Amersfoort
Ook deze ALV wordt weer voorafgegaan door een vakinhoudelijk voorprogramma. Hier geven Frank Emmaneel en Jasper Huberts een presentatie met de titel ‘Kwetsbaarheid de Baas’.

Interesssant vakinhoudelijk voorprogramma en Algemene Ledenvergadering op 26 juni

Ook deze ALV wordt weer voorafgegaan door een vakinhoudelijk voorprogramma. Hier geven Frank Emmaneel en Jasper Huberts een presentatie met de titel ‘Kwetsbaarheid de Baas’.

 

Programma:

17:00               Voorprogramma:

Is 2018 is het project ‘Kwetsbaarheid de Baas’ uitgevoerd welke tot stand gekomen is door een samenwerkingsverband tussen GGD Hart voor Brabant, de gemeente Grave en FYNE (Fysiotherapeuten Netwerk Eerste Lijn Land van Cuijk en de kop van Noord Limburg). Het doel van het project was het testen van de effectiviteit en de haalbaarheid van een vroeg signaleringsprocedure gericht op het verminderen van kwetsbaarheid bij zelfstandig wonende ouderen. Frank Emmaneel en Jasper Huberts hebben dit project uitgevoerd en gaan verder in op het project en de implicaties voor onze dagelijkse praktijk.

18:00               Maaltijd

19:00               Algemene Ledenvergadering

21:00               Einde ALV

Plaats:  
KNGF-hoofdkantoor Stadsring 159b, 3817 BA Amersfoort 
Parkeren: parkeergarage onder het KNGF

Aanmelden: Wilt u ons in verband met de catering uiterlijk dinsdag 18 juni a.s. laten weten of u van plan bent om aanwezig te zijn bij het voorprogramma en/of de ledenvergadering en gebruik wilt maken van de maaltijd. U kunt dit doen via het e-mailadres info@nvfgnet.nl o.v.v. uw naam en relatienummer.

Meer informatie en vergaderstukken

Trefwoorden: