logo-physio-global.png
24 januari 2023

Webinar Activiteitenmeters in de Fysiotherapie

Op maandag 6 februari a.s. om 15:30 uur organiseert Physio Global een live én on demand Webinar gestreamd vanuit de Hogeschool Zuyd met senior onderzoeker Maastricht University en docent onderzoeker Hogeschool Zuyd Dr. Darcy Ummels.

Zij zal in het 1e deel van het Webinar ingaan op het betekenisvol inzetten van activiteitenmeters binnen de fysiotherapie vanuit wetenschappelijk oogpunt. Ze is hierop gepromoveerd. In het 2e deel van het Webinar is er een interactieve discussie. Presentator en fysiotherapeut Melvin Bos MSc gaat in gesprek met dr. Darcy Ummels over de nieuwe wetenschappelijke inzichten én hoe dit te implementeren in de alledaagse praktijk. Ook komt er patiënt casus voor tijdens het Webinar en staat het stellen van vragen als deelnemers centraal. Het Webinar is inclusief ook een podcast met de ervaringen van een patiënt met long-covid, een fysiotherapeut en praktijkhouder over de inzet van activiteitenmeters in het werkveld.

Incl. wetenschappelijke artikelen, onbeperkt terugkijken én een podcast.

Accreditatie

De scholing is geaccrediteerd voor 4 punten Kwaliteitshuis Fysiotherapie registers algemeen fysiotherapie en geriatriefysiotherapie.

Actiecode

Let op! Het Webinar is normaliter 30,- EUR en NVFG-leden ontvangen 15% korting! Vul tijdens de aanmelden via onderstaande link de actiecode NVFG23KORTING in.

Aanmelden


Rechtstreekse Aanmeldlink:

https://physio-global.webinargeek.com/betekenisvol-gebruik-van-activiteitenmeters-in-de-fysiotherapie

 

Meer informatie

Of wil je meer weten over het Webinar? Bezoek dan onze website Physio Global.