26 oktober 2022

Nogmaals in het voorjaar. Webinar Voetaandoeningen bij geriatrische patiënten.

Wegens enorme interesse voor onze allereerste webinar over voetaandoeningen bij geriatrische patiënten komt er begin 2023 een tweede webinar. De exacte datum en tijd volgen later. Houd onze website en social media kanalen in de gaten!

Voetaandoeningen bij ouderen kunnen leiden tot pijnklachten met verminderde mobiliteit tot gevolg. Het signaleren van voetproblemen is belangrijk voor het behoud van de mobiliteit van de geriatrische patiënt, voetproblemen adequaat te behandelen en wonden te voorkomen.

Tijdens dit webinar krijg je informatie over voetaandoeningen bij ouderen. Aan de hand van casuïstiek uit de eerste- en tweedelijn wordt klinisch geredeneerd over de meest voorkomende voetproblemen en de gevolgen daarvan voor het dagelijks leven. Daarnaast worden behandelmogelijkheden en het potentieel valrisico besproken. Relevante richtlijnen en protocollen vormen de basis en worden tijdens het webinar nader toegelicht.

Na het volgen van het webinar heb je praktische handvatten gekregen voor het kunnen herkennen van voetaandoeningen bij ouderen.