product_ldf.png
27 januari 2020

Gezocht: gespecialiseerde geriatrie en oncologie fysiotherapeuten

Ben je aangesloten bij de beroepsvereniging, heb je affiniteit met de andere doelgroep en wil je deelnemen aan een focusgroep?

Onderzoek via focusgroepen

Bij de behandeling van een oncologisch geriatrisch patiënt bestaat er een grote overlap van gevraagde competenties van de geriatrie fysiotherapeut en de oncologie fysiotherapeut. Vanuit de twee competentieprofielen merken wij dat er geen eenduidig advies is te geven wanneer welke discipline ingezet zou moet worden.

Wij zijn Marieke van Dronkelaar en Lilly Tholen en zijn bezig met ons thesisonderzoek vanuit de Avans+ Master Oncologie en Master Geriatrie fysiotherapie. Het doel van dit onderzoek is inventariseren wanneer een geriatriefysiotherapeut de expertise van een oncologiefysiotherapeut in moet schakelen en vice versa, zodat de kwaliteit van de behandeling en de zorg voor de patiënt verbetert. Dit willen wij doen door kwalitatief onderzoek uit te voeren middels focusgroepen. Hiervoor zouden we jullie hulp perfect kunnen gebruiken.

De deelname aan een focusgroep duurt ongeveer 1-2 uur, de locaties worden op basis van de geografische gegevens van de deelnemers bepaald. Interesse? Meld je dan aan op het volgende email adres; [email protected]. Hierna ontvang je verdere informatie. We zien jullie aanmelding graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Marieke Dronkelaar en Lilly Tholen